Annons
Annons

Finast i veckan; Vintagetapeter, en resa till Istanbul och en tjusig målarbok

Bjuder på en något försenad sammanfattning av förra veckans (v 19) finaste i bloggosfären. Men tycker det är lika tjusigt alltihop för det. Bland annat blir det vintagegodis från Mokkasin, en resa till

Annons

Istanbul och en tjusig målarbok.

fin4

fin5

fin7

fin8

Fina Kristin på Krickelin och kompanjonen Miranda Rebecca har varit i Istanbulinköpsresa. Det ser alldeles underbart ut och som vanligt när Kristin är på resande fot riktigt längtar jag efter att få läsa inläggen från hennes resor. Och så även denna gång. Hur underbart? Och den där kjolen som Miranda Rebecca har ser ju ut att vara den perfekta kjolen. Måste ta reda på vart hon hittat den. Tack fina Kristin för inspirationen!

elinelin lannsjö

Keramikern Elin Lannsjö fortsätter att förgylla bloggosfären med sina vackra alster. Är väldigt sugen på att använda några av hennes fat i något stylingjobb framöver.  Tycker de är SÅ fina.

fin1

fin2

fin3

Duktiga illustratören Tovelisa har gjort en superhärlig målarbok. Så roligt! Självklart ska vi ha den i vårt sortiment på Vintagefabriken. Kommer inom kort!

ikea

IKEA Livet Hemma har som vanligt fått upp fina bilder på sin blogg. Denna gång på tema det bästa temat; vår.

tant johanna + ellos

tant johanna + ellos

tant johanna + ellos

tant johanna + ellos

Och apropå det temat så har Tant Johanna dukat upp till vår hos Ellos. Härliga bilder och inspo av den bästa sorten!

golv

Hanna AhlinHannas inspo har hittat sitt nya hallgolv och delar med sig av sneak peek. Ser ju sjukt fint ut. Ska bli kul att få se det färdiga resultatet sen!

mo1

mo2

mo3

Även det här var ju sjukt fint. Det lager av vintagetapeter och vintagetyger som Mokkasin tagit rätt på och nu lagt upp i sin webbshop.

Hoppas ni har en fin och solig dag!

Klicka på bilder och länkar för att komma till rätt källor.

translation

Some of the prettiest thing from last week. Click the translation button for reading it in your language.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar