Annons
Annons

Finast i veckan; vårljus, Malmöbesök och en kaka med grönt te

Äntligen har jag hunnit ikapp med att sammanfatta finheterna från förra veckans bloggflöde (vecka 15). Bättre sent än aldrig eller hur var det nu? Hur som kommer min sammanfattning här. Hoppas ni gillar!

spring

Bloggaren Suvi Suvi Sur le Vif har dokumenterat det härliga vårljuset på det finaste att sätt.

Annons

Så enkelt men så vackert. Älskar denna bild! Den känns så hoppfull på något vis om ni förstår vad jag menar. Det är något med kvällsljus på sommaren och våren som är så magiskt.

m1

m2

m3

m4

Bonjour-Madeleine har varit en sväng i Malmö och besökt roliga ställen och tagit finfina bilder. Det är alltid kul att se sin gamla hemstad ur någon annans ögon – ofta ser den så mycket bättre och härlig ut då. Som nu till exempel!

Den där kiosken till höger i bild på första bilden (på Stortorget i Malmö) har jag förresten jobbat i en gång i tiden. Det var inte ett av mina bästa jobb om man säger så. Men dock VÄLDIGT lärorikt på alla sätt och vis.

m1

MATCHA WHITE CHOCOLATE GANACHEMATCHA WHITE CHOCOLATE GANACHE

MATCHA WHITE CHOCOLATE GANACHE

My name is Yeh har bakat en grymt snygg kaka med grönt te och vit choklad. Spännade smaker och – som sagt – hur fin som helst att titta på.

ikea2

ikea3

IKEA Livet Hemma inspirerade med inredning till uteplatsen och jag känner hur det börjar kila i fingrarna efter att få röja upp på balkongen och börja hänga där.

petra bindel cameralink

AnnaLa maison d’Anna G har hittat härlig inspiration till skrivbordshörnan i form av en korkvägg. Gillar idén mycket! Tänker att det vore supercoolt till ett kontor. Och så älskar jag ju sådana där inspirationsväggar. Det här påminner mig om jag måste fixa den vi har på Vintagefabriken en dag snart. Tror vi behöver lite nytt och fint att hänga upp där minsann!

kustfolk of varberg

Krickelin har dragit ihop Kustfolk of Varberg igen och hade jag bott i krokarna hade jag utan tvekan tagit mig dit. Det verkar hur mysigt som helst.

Klicka på bilderna och länkarna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • http://finafrun.se

    Åh den tårtan….

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar