Annons
Annons

Finast i veckan; vackra julklappar, en ny variant på Rocky Road och finfina påslakan för barn

I veckan har det varit jul för hela slanten i bloggosfären – vilket också avspeglas när jag ska sammanfatta det finaste i veckan som gått. Inte mig emot – känner verkligen julkänslor nu och ser fram emot en lugn julvecka med fint sällskap, julbak och promenader.

Håll till godo med min lilla lista:

christmas gifts

christamas wrapping

Sf Girl by Bay har gett fin paketinspiration i veckan i form av härliga bilder och länkar . Gillar det väldigt enkla och hur man blandat naturmaterial med levande grönska. Underbart!

rocky road recept

rocky road recept

rocky road recept

Våra oköttsliga lustar har gjort sin egen variant på av Rocky road och kallar den Allt gott blandat. Klockrent tycker jag. Älskar för övrigt Rocky road – bästa julgodiset.

fre03

Apropå julgodis kan jag också tipsa om Green Kitchen Stories som gjort något så smaskigt som en apelsin- och ingefäratryffel. Som vanligt med tillhörande bilder av magisk sort.

we used to dance

we used to dance

we used to dance

Fina bloggaren EmmaWe used to dance har också julbakat och gjort klassisk knäck. Älskar bilderna! Superduperfint.

We used to dance är en blogg jag varmt kan rekommendera för övrigt. Alla dessa unga, begåvade tjejer som finns där ute i bloggosfären alltså – det är helt otroligt vad de kan. Kan inte ens minnas vad jag gjorde när jag var 24 – men det var inte i närheten av att kunna skapa något så här fint – det är ett som är säkert.

kristoffer johnsson

kristoffer johnsson

kristofer johnsson

Maria Riazzoli har bjudit på ett fint bloggtips i veckan. Nämligen fotografen Kristofer Johnssons tumblr som han kallar Images in Graycscale. Hur mycket ögongodis som helst!

elle1

elle2

elle3

ELLE Decoration har skapat julinspiration i form av fina bilder på sajten (publicerade i novembernumret av tidningen).

anna malmber

anna malmberg

Sist men inte minst har Anna MalmbergNorthern Delight har pysslat ihop superfina påslakan åt sin son med hjälp av potatistryck. Superfint och enkelt! Kanske en sista-minuten-klapp för den som har lite tid över?

Och med det önskar jag er en fin söndagkväll!

Klicka på bilderna för att se källorna.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • katarinamatsson

    Hehe, det var väl inte riktigt så att jobbet plåtades av i veckan, det publicerades i novembernumret 😉

    • Haha okej! Sorry! Har ändrat nu:) Och jag får ju erkänna att jag inte hunnit läsa det numret:( Något att ta igen i jul! Kram!

  • Pingback: Då blir man glad. | weusedtodance()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar