Annons
Annons

Finast i veckan; uppdateringar från Lissabon, en cheesecake med apelsin och nya kulörer

 Förra veckan bjöd på en hel massa fint och som vanligt har jag sammanfattat dem åt er. Håll till godo!

Annons

Sadolin_TJC_Kok

Sadolin_TJC_Lounge

Sadolin_TJC_Matsal

En av de mest ombloggade händelserna  i veckan som gick måste ha varit Tant Johannas senaste samarbete med Sadolin. Ett samarbete där hon tagit fram 6 nya kulörer –  tre väggkulörer och tre komplementkulörer. Jag tycker att det ser helt underbart fint ut och blitt väldigt sugen på måla lite därhemma. Den ljusare gröna skulle vara superfin i vår hall och i Chaplins rum (som hänger ihop) och den mörkare gröna blir jag himla sugen att testa på någon stol.

riazzoli

riazzoli

riazzoli

Maria med bloggen Riazzoli har flyttat till en ny hemsida som är hur fin som helst. Komplett med portfolio och allt.

made by mary

made by mary

made by mary

Made by Mary bakade – vad som såg ut att vara – veckans godaste bakverk; nämligen en Röd apelsincheescake med vit choklad och brynt smör. Alltså hur gott? Och fint? Blir alltid lite avskräckt när det är för många moment i recept men det här känns ju som att det kan vara värt tiden.

odla

 Sandra med bloggen Atilio har börjat tänka på odlingssäsongen och berättar om spännande saker som t ex valentinsådden – som är ett helt nytt ord för mig. Men jag gillar att tänka på att vi nu är på rätt sida om vintern! Den som innebär att den snart är över alltså.

möbel1

möbel2

möbel3

Om någon – mot förmodan – missat det så har det varit Möbelmässa här i Stockholm. Jag hade själv inte tid att gå dit men tack vare, bland annat, MariaHusligheter har jag fått lite bättre koll på vad som visades upp där. In och kika på hennes blogg för ännu fler bilder!

l1

l2

l3

Men allra mest har jag – i veckan som gått – njutit av Lisa Bjärbos (Onekligen) uppdateringar från fantastiska Lissabon. Hon befinner sig där för att skriva klart sin nya bok och jag kan faktiskt inte tänka mig en bättre plats att vara på i ett sådant ärende. Åh som jag längtar dig nu! Hoppas på att få återse den staden inom en inte alltför lång tid.

Hoppas ni får en bra början på den nya veckan!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • sandra

    Tack för det här, Linda 🙂 Så glad jag blev!

    atilio.blogg.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar