Annons
Annons

Finast i veckan; trädgårdsinspiration, godaste glassen och bröllopsplaner

Förra veckans höjdpunkter i bloggosfären kommer sammanfattade här. Det blir mycket vårkänslor, blommor och ljusa bilder just nu och jag älskar det. Hoppas ni gillar mitt bloggsvep!

Annons

f3

f5

f2

f1

f4

Tant Johanna och KrickelinKristin har tillsammans skapat ett alldeles magiskt inspirationsjobb för Lovely Life på tema Växthus. Så himla, himla fint. Och inspirerande till tusen! Ser fram emot mycket mer av denna varan när Kristin nu dessutom blir en del av redaktionen på Lovely Life.

malin

malin1

Och apropå växthus och trädgårdsarbete avslöjade min bloggranne – här på ELLE DecorationMalin Persson att hon kommer vara en del av SVTs program Trädgårdstisdag den här säsongen. Grattis till det Malin! Ska bli superkul att se.

ikea bok "hitta"

ikea

IKEA har skrivit en bok som lanseras i början av april. Boken heter ”Hitta! Del 1” och innehåller (ser det ut som i alla fall) massvis med fina bilder med fokus på förvaring i hemmet. Dessutom kan man också bläddra igenom några olika hemma-hos-reportage i boken från folk med olika förvaringslösningar och inredningsstilar. Roligt.

l1

l2

l3

Bloggaren Ledansla lade i veckan som gick upp det här helt ljuvliga inlägget med titeln ”Waiting for spring”. Behöver nästan inte säga mer än så känner jag. Hur fint?

kaka

UnderbaraClara har lagt upp lite filmer på bloggen på sistone och det känns som ett roligt inslag. Den senaste var den här fina, våriga historien med kycklingar, gulliga barn och början på vårsådden. Och den som bilden illustrerar hittar ni här.

glass1

glass2

glass3

Tea Söta Saker har kommit på den geniala idén att göra en glass med Lemon Curd. Dessutom verkar den precis hur enkel som helst att svänga ihop. Älskar Lemon Curd så detta kommer att testas så fort som bara möjligt.

w01

w1

w2

w3

Norska Marielle med bloggen Hjartesmil  ska gifta sig i sommar (grattis!) och ger massvis med grymma tips för er som går i bröllopsplaner. Del 2 i serien ” How to plan a wedding” publicerades i veckan och del 1 hittar ni här.

Hoppas ni har en fin dag och att ni har lika mycket sol hos er som jag!

translation

Here’s my summary of last weeks highlights in the blog community. Click the translation button for reading it in your language! 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar