Annons
Annons

Finast i veckan – tema påsk

Eftersom min vecka i Paris gjorde att jag inte hann med någon sammanfattning av veckan som gick (det kommer bilder från Paris i stället!) tänkte jag att jag skulle köra på ett påsktema i stället. Alltså det finaste på tema påsk i den här och förra veckan.

Annons

vad tror ni om det? Påskinspiration de luxe helt enkelt!

påsk dessert

påskdessert

påskgodis

påskdessert

Sofia Byström har påskbakat en massa smarrigheter. Och tagit superfina bilder till. Tycker att de där marängerna ser himla goda ut.

påskpyssel plantera i ägg

påskpyssel plantera i ägg

plantera i ägg

Johanna i Kulla har använt ägg till att plantera i. Väldigt fint att ställa ut på bordet i påskdukningen eller att skicka med gästerna så de kan plantera i någon större kruka hemma.

p01

p02'

p03

p04

Hos IKEA Livet Hemma har man bakat såväl den klassiska citron-och marängpajen (min favorit) som små maränger. Tjusigt!

påskpysssel påskris

påskpyssel påskris

påskpyssel påskris

Bonjour-Madeleine och hennes dotter har påskpysslat och skapat ett påskris fullt av karameller. Så himla gulligt. Och finast av allt var att det var lilla Tuva som knäckte idén med godisdekorationerna. Läs mer och se fler bilder inne hos Bonjour Vintage.

färga ägg naturligt

färga ägg naturligt

färga ägg naturligt

Think Organic ger länktips till bra bloggar där man färgat ägg på naturligt sätt. Bilderna ovan kommer från Babes in Boyland som använt såväl blåbär som rödbeta för att få till vackra färger på äggen.

Hoppas ni hittat något ni gillar! Fin fredag på er.

translation

Some easter inspiration for the weekend. Hope you like it! Click the pics for sources and the translate button for reading it in your language.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar