Annons
Annons

Finast i veckan; sommarbuketter, en nostalgitripp till London och ett grått barnrum

Sammanfattningen från förra veckans höjdpunkter kommer här. Håll till godo!

sommarbukett 

sommarbukett

Weronica på Living by W har plockat underbara blommor från sin trädgård och verkar ha fått sommarfeeling på riktigt. Härligt!

fi1

fi2

fi3

Husligheter bjöd in till den tredje omgången av #öppethusligheter. Tyvärr kunde jag inte gå på grund av att jag hade en plåtning och åh som jag grämer mig. Det såg ju alldeles underbart ut.

fi5

fi6

fi9

Made by Mary har gift sig i helgen. Grattis till det! Och generöst nog har hon bjussat på lite bilder via sin Instagram och det ser hur vackert ut som helst.

f10

f11

f12

Twigg Studios har baka något så ljuvligt som en Apricot Honey and Pistachio cake with Jasmin Honey Syrup. Går ju knappt att översätta så jag låter bli haha. Men ni hör ju att det låter alldeles himmelskt.

ra1

rabarbercurd

ra2

Även bloggen Nicest Things har varit i bakartagen och rört ihop en rabarbercurd som ser väldigt fin ut. Alltså vilken färg!

london

london

london

SaraWilderness fortsätter att blogga från London och det är så himla kul att följa tycker jag. Drömmer mig tillbaka lite till när jag var i hennes ålder och själv bodde i London med en kompis några månader. Fina nostalgitrippar helt klart.

 g1

g2

g3

Weekday Carnival har gjort om barnrummet hemma. Superfint och väldigt harmoniskt med den grå färgskalan. Älskar också valaffischen på väggen som jag vet finns hos bland annat Le Kiosk.

p1

p2

p3

Avslutningsvis måste jag ju visa upp några av de bilder som valsat runt i bloggosfären i veckan. Nämligen dessa, som visar upp grundarna till Fabriques fina – och lyxiga – lägenhet i Stockholm. Ganska så tjusigt va? Men en sådan lägenhet är inte något för vem som helst, det är ett som är säkert…

(Foto av Jesper Florbrant).

translation

Some if the things that happened last week in the blogosphere. Click the translation button for reading it in your language.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar