Annons
Annons

Finast i veckan; ny tapetkollektion, påskgodis och ett loft i New York

Här kommer min sammanfattning av det finaste från förra veckan. Bland annat hittade jag godbitar som en sprillans ny tapetkollektion från Sandberg, enkelt påskgodis och fina bilder från ett loft i New York.

Flora Sandbergica

flora sandbergica

Flora_Sandbergica  Flora_Sandbergica

Som jag skrev i fredags är det i veckan dags för lansering av en ny tapetkollektion från Sandberg WallpaperFlora Sandbergica. Som vanligt har de lyckats med sina produktbilder! Denna gång är det Sarah Widman som står för stylingen och de här bilderna är mina favoriter. Älskar tapeten på de tre översta bilderna här. Underbart!

Odla-egna-chiagroddar

Bloggen Hungry Heart tipsar om att man kan odla sina egna chia-groddar. Som ett alternativ till t ex krasse. Helt klart något att testa! Det här med odling var verkligen en succé för 2-åringen här hemma.

chokladmandlar

Linneas skafferi tipsade om enkelt påskgodis – chokladdoppade mandlar med flingsalt. Så gott!

tokyo

tokyo2

Sandra Beijer är i Tokyo och jag kan erkänna att jag är gruvligt avundsjuk. Åh vad jag vill åka dit. Ska bara spara lite mer pengar först. Får leva genom henne så länge haha.

loftny

loftnewyork

Och apropå att resa tipsar SF Girl by bay om den härligaste lägenheten i New York. I Tribecca finns just nu denna lägenhet – inredd med massvis med fina vintagemöbler – till salu. Drömma kan man ju alltid…

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Jag vill någon gång i livet starta eget företag. Drömmer om en liten vintagebutik i Dalarna, och att skriva böcker (har redan fått två poesiböcker publicerade). Nu kommer jag snart att stå utan jobb, och det vore egentligen ett ypperligt tillfälle att starta eget. Men hur vågar man? Jag tänker ju dessutom så småskaligt, att min butik ska vara liten och mysig och att jag bara ska ha öppet någon dag i veckan, knappast något att försörja sig på.. Tror tyvärr att det är ganska typiskt för kvinnor, att man inte riktigt vågar tänka stort.. Har du några tips så tas de tacksamt emot 🙂

 • Clara Kron

  Hej!
  Fint inlägg!
  Jag har precis, precis, precis tagit klivet för att börja frilansa. Allt känns både spännande och läskigt på samma gång. Har du något tips att ge som du önskar att du visste när du började? Tack 🙂

 • Hei, og takk for et interessant og fint innlegg om hva du fyller dagene dine med! Jeg har i grunn ikke spørsmål om det å drive eget firma, for det har jeg holdt på med noen år, m e n jeg er nysgjerrig på hvordan du gikk frem for å oppnå mer med bloggen din. Du kontaktet Elle interiør og du fikk blogge her, men hvordan var veien dit? Og hvor mye tid bruker du på bloggen nå, og hva sitter du igjen med synes du? Er bloggen en bi-inntekt også (jeg håper du tjener litt penger på det, det fortjener du!)? Når begynte du å få mange lesere, og hvor lang tid tok det? Ble din blogg delt av andre ”store” bloggere? Trenger ikke direkte svar på alt, men jeg hadde likt å vite mest mulig om det du vil dele, jeg synes denne ”blogg-veien” er veldig interessant 🙂

 • karin

  hej! tack för ett svar på frågan, det gjorde det hela klarare. har du några tips om att frilansa, jag har själv tänkt ganska mycket på det. jag håller på mer måleri och design, främst måleri och tänker att jag skulle vilja utvecka det och kanske börja sälja. har du några tips till en nybörjare om vad man bör tänka på och hur man utökar sitt kontaktnät, hur man kan få sina produkter att synas osv. tacksam för svar, kram
  http://www.lilyofmyvalley.blogspot.com

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar