Annons
Annons

Finast i veckan; midsommarkransar, midsommartårta och semesterinspiration

Förra veckan kändes somrig och härlig i bloggosfären. Pepp inför midsommar varvades med semesterbilder från fjärran länder och bra tips inför ledigheten. Håll till godo!

midsommar

midsommardukning

midsummer

Bästa Maria SoxboHusligheter tipsar om finfin inspiration till midsommardukningen. Här kommer den från Mel Denisse som byggt upp ett långbord på lastpallar.

semestra-4

semestra-7

semester

semester

Anna gillar  har lagt upp det mest ljuvliga inlägget på tema semester! Åh jag vill bara packa ner datorn, ta på mig en stråhattt och hoppa på första bästa flyg när jag ser de här bilderna.

ab smalan

Annons

ab smaland diadonna

ab smaland malmo

ab smaland

Bloggaren Diadonna tipsar om en butik i Malmö som jag bara måste besöka när jag är där i sommar; AB Småland. Det ser alldeles galet fint och inspirerande ut. Har helt missat denna pärla när jag varit där tidigare. Tack för tipset Diana!

Alla bilder av Diana Dontsova

summer cake

Midsummer cake

Midsummer_cake

Babes in Boyland har bakat en underbar tårta till midsommar. Precis en sådan som man önskar sig ska stå på bordet på fredag. Jag gjorde en liknande variant förra året och den blev verkligen hur god som helst. Rekommenderas!

DIY-blomsterkrans-hejregina-4-900x600

DIY-krans-hejregina5-900x600

Även Hej Regina och Mokkasin har gått all in på tema Midsommar och gjort tjusiga blomsterdekorationer. Superfint verkligen!

krans midsommar

midsommar-krans

In och kika hos dem båda för mer inspo och klicka er vidare för att se fler bilder från alla bloggarna.

translation

Some of the posts from last week that I liked the most. Midsummer eve preparations, vacation inspiration and much more!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Det där kan vara en av livets svåraste frågor 🙂 För vem är jag egentligen? Först och främst är jag nog mamma till två döttrar på 10 & 5 år. Sedan är troligen en del av mig relativt hårt beroende bildknarkare och det är också anledningen till att jag regelbundet tittar in hos dig. Och tack för att jag får möjligheten att göra just det – titta in hos dig och njuta vackra bilder.

  • Hej hej Linda! Jag heter Ruth och bor på landet, älskar hundar, skapande, natur, mat och att blogga. Typ så. =)
    Jag hittade till dig via Emma Sundh och det är jag väldigt glad för, för du inspirerar mig massor. Om jag bara skulle välja ut några saker jag gillar bäst/vill se mer av på din blogg (men kom igen, det där blir faktiskt svårt!) så skulle jag nog säga dina stylinguppdrag, vackra bilder, när vi får hänga med i din vardag/jobb/utflykter plus alla Internets guldkorn som du är en fena på att vaska fram. Du har en så fin och härlig blogg precis som den är, så för min del får du gärna fortsätta precis som du gör!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar