Annons
Annons

Finast i veckan; Magnolia i Paris, odlingsskolan och bloggtips

Här kommer några av förra veckans finaste höjdpunkter! Inte så många denna gång då jag låg sjuk flera dagar och inte kunde göra mycket annat än att sova och tycka synd om mig själv. Men några bloggar hann jag allt läsa.

Annons

Håll till godo!

magnolia

paris6

paris

by hjartesmil

paris

Hjartesmil skriver om sin weekend i Paris. Komplett med härliga bilder!

blogginlagg

Emma på We used to dance ger sina 40 bästa tips på blogginlägg. Bästa listan för den som behöver inspiration till bloggen. Tack Emma! Den här listan sparar jag på ett bra ställe.

odla2

odla1

Atilio kör en odlingsskola och är nu inne på del 3. Där får man lära sig hur man planterar om till större krukor så att det man sått kan överleva. Lite där jag själv är nu med mina små odlingar. Perfekt ju.

din tid kommer

I förra veckan släppte Håkan Hellström sin nya singel Din tid kommerSå fin! Ser fram emot att se honom i Göteborg i juni. Ses vi där?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (20)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar