Annons
Annons

Finast i veckan; julpyssel de luxe, en himmelsk kokoskola och så lite ljus

Förra veckan började julen på riktigt kändes det som – i och med 1:a advent i söndags. Inte mig emot! Så väldigt mycket mysigt som väntar nu ju. Självklart var det en hel del jul i flödet också – som ni kommer se i min sammanfattning av veckan som gick.

Annons

Hoppas ni hittar något ni gillar.

Håll till godo!

veganska lussekatter

Karoline på Det gröna skafferiet har bakat veganska lussekatter som ser väldigt fina ut. Spännande!

Kokoskola_renee_voltaire-600x600

Bakat har också Renée Voltaire gjort och det här receptet måste jag prova. Kokoskola – bara på namnet förstår jag ju att jag kommer älskar detta.

monthy-makers-hejregina-pappstjärnor-2--700x467

monthy-makers-hejregina-pappstjärnor4-700x467

monthy-makers-hejregina-pappstjärnor5-700x467

Hej Regina! startar december månads Monthly Makers adventskalender med att vika superfina papperstjärnor. Och bjuder dessutom på en bild på sin lilla dotter. Hur gullig?!

adventsljusstake

adventsljusstake

Apropå pyssel har Colorelle pysslat ihop en superfin – och enkel – adventssljusstake. Med 4 mässingssljusstakar, 4 stearinljus, lite papper, snöre och en penna kommer man ganska långt. Superfint ju!

11200-1000x1190

41200-1000x1191

121200-1000x1191

161200-1000x1191

Lite mer avancerat – men ack så fint – var det inne hos Mokkasin i veckan. Hon har gjort pyssel för att fixa adventskänslan i en av bilagorna till Aftonbladet. Underbart!

last_minute_thanksgiving_side_ideas_post1

PieBox2(pp_w730_h1039)thanksgiving-menu-printables-almost-makes-perfect

thanksgiving

Det har varit mycket bilder på tema Thanksgiving  i mitt flöde i veckan som gick. Vi brukar fira med ett par kompisar och deras barn och detta året är inget undantag. Så himla bra tradition tycker jag. Tar med mig lite av den fina inspirationen i de här bilderna från Almost makes perfect tror jag minsann. Speciellt den där pekannötpajen…

Amsterdam_MartaVargas-402

MartaVargas-Airbnb-Amsterdam-3

MartaVargas-Airbnb-Amsterdam-7

Och sist men inte minst vill jag avsluta med något som inte är juligt – men ändå härligt. Bloggaren Marta Vargas Atelier (som jag främst känner till via Instagram) har hyrt en lägnhet i Amsterdam för ett tag och jag blir så avis på de här bilderna. Kolla ljuset! Åh. Ganska så underbar känsla va?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (1)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Oj så fin inspiration! Tack! När man ser sådant här vill man bara stänga in sig en söndag med glögg, lussekatter och pepparkakor och pyssla tills fingrarna blöder!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar