Annons
Annons

Finast i veckan; gammelrosa väggar, magiska prints och en butiksöppning

Veckans bloggsvep för vecka 5 kommer här! Det innehåller bland annat fina prints, en butiksöppning, drömmar om New York och pyssel.

Annons

f2

f1

Sanna Tranlöv har målat barnrummet hemma i en ljust gammelrosa nyans. Superfint!

f3

f4

Fina Le Kiosk har uppdaterat sin webbshop med det här urfina printet av Lisa Breitholtz. Står högt upp min önskelista kan jag säga (och snart är det ju Alla hjärtans Dag lägligt nog, hint hint David).

rum 21 göteborg

rum 21 göteborg

rum 21 i göteborg

Webbshopen Rum 21 har öppnat som fysisk butik i Göteborg och flera av mina favoritbloggare har varit där. Bland annat Tant Johanna – som också varit med och tagit fram både butikskonceptet och inredningen. Det ser alldeles underbart ut. Ännu en (av cirka 20 st nu) anledning att besöka Göteborg i vår helt klart.

tant johanna kök

tant johanna kök

Och på tal om Johanna har hon också bjudit på finfin inspiration från sitt kök i veckan. Tjusigt värre! Hon är verkligen begåvad med en fingertoppskänslan utöver det vanliga den där Johanna.<3

donna hay

Den här underbara bilden har valsat runt på Pinterest i veckan och självklart har den hamnat i min mapp som All things sweet. Är lite osäker på om den är ny eller inte men hur som – något som låter så gott som en Blueberry and lemon mascarpone tart kan gärna få vara med här vilken vecka som helst. Mums!

whyte hotel ny

Josefin som bloggar på 20 kvadrat har drömt sig i väg till New York och hotellet Wythe Hotel. En dagdröm jag också gärna tar del av!

j1

j2  j4

Bloggen Johanna i Kulla  har bjudit på superbra tips på hur man kan ge gamla lampor ett nytt liv. In och kika på hennes blogg för inspiration vettja!

think organic

Och sist ut har Think Organic delat med sig av den glädjande nyheten att Sverige ökat sin ekohandel med 38% under förra året. Det känns ju väldigt hoppfullt tycker jag.

Ha en fortsatt fin söndagkväll!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Johanna Karlsson

    Tack snälla du för länken! Roligt att du hittat till mig!

  • Oh vilka bra & fina tips! Förgyllde en sjukdag!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar