Annons
Annons

Finast i veckan; ett sommarhus på Gotland, miniprinsesstårtor och en resa till London

Förra veckans finaste i bloggosfären var – enligt mig – ett sommarhus på Gotland, ett recept på miniprinsesstårtor och en resa till London. Håll till godo!

sommarhus gotland

sommarhus gotland

rodebjer sommarhus

Modedesignern Carin Rodebjer säljer sitt sommarhusGotland och via mäklaren har man fått kika in och ta del av den lantliga drömmen.

Annons

Supercharmigt tycker jag! Se fler bilder via ELLE Decoration.

Foto: Mats Hemlin för Bertwig Fastighetsförmedling.

Mini princess cake

Mini princess cake by Linda Lomelino

Mini princess cake by Linda Lomelino

Linda Lomelino har bakat de finaste av bakelser; miniprinsesstårtor. Älskar detta! Blir också sjukt sugen på prinsesstårta och kommer eventuellt behöva gå ut och köpa en bit nu på en gång haha.

london shoreditch

London

london shoreditch

labourandwait

Marie Strenghielm har varit i London och tagit superfina bilder därifrån. Längtar dit när jag ser dem! Det var länge sedan jag var i London nu men den staden kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta helt klart. Bodde där med min kompis Jenny efter gymnasiet och på många sätt var det där jag blev vuxen. Det var verkligen en så himla fin och viktig tid.

Skulle jag ge ett råd till den som går ut gymnasiet i dag skulle det vara att åka iväg någonstans och bo. En månad eller ett halvår spelar ingen roll. Bara grejen att göra något alldeles på egen hand – i ett annat land – är otroligt roligt och lärorikt på alla sätt och vis!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Babes in Boyland har bloggat om de finaste av majblommor. Det påminner mig om att njuta av just nu – för den här tiden är helt klart den bästa på hela året. När häggen och syrenerna blommar och sommaren ligger framför en som ett fint löfte om varma dagar och ljumma kvällar.

translation

Some of my favorite posts from blogs I read. A lovely summer house on Gotland, spring flowers and pictures from London. I hope you like it!

Tips! Missa inte att följa mig på Instagram och Facebook för inspirerande bilder, vintagetips och mycket mer.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (1)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Mari

    Tack Linda, ha en fin dag!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar