Annons
Annons

Finast i veckan; ett moodboard för mars, en vintageuide till New York och de vackraste påskäggen

Min sammanfattning av det finaste i förra veckan kommer här! Full med inspiration i form av såväl påskägg som moodboards och goda recept. Håll till godo!

f1

f2

f3

Tant Johanna och Kristin (Krickelin) har gjort ett fint moodboard för mars som finns att beskåda hos Lovely Life. Härlig inspiration så här mitt i den där hagelstormen som pågår utanför mitt fönster just nu.

m1

m2

m3

Mokkasin-Sofia har bloggat så fint om vårblommor, podcasts och mycket mer i veckan. Jag lånar en liten del av den dos av de vårkänslor hon delade med sig av.

måla påskägg

f12

måla påskägg

Emma von Brömmsen har uppdaterat sin blogg med massvis av fint. Bland annat tips på hur man målar de vackraste påskäggen.

f4

Annons

f6

f5

Sofias inredning har piffat till det lite på sovrumsbordet och inspirerar med fina bilder. Älskar tanken på att vakna bredvid grönska varje dag. Härligt.

f14

f15

f16

The Food Club lade upp ett recept i veckan som verkade helt ljuvligt – speciellt för mig som älskar jordnötter. Det är nämligen ett recept på en form av Snickersbar som man gör själv. Med mörk choklad, jordnötter och knaprig botten.. Förstå vad gott.

vintage guide new york

Fina Pia på Storms Magasin har gjort en New York guide med de bästa vintagetipsen. Roligt! När jag har lyckan att åka dit igen kommer jag definitivt att skriva ut den här vintageguiden och ta med.

f16

f17

f18

Hej Regina! har kommit på sig själv med att snöa in på berg. Så fint på något sätt. Kika in på hennes blogg så förstår ni.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Sofia – Sofias Inredning

    Men åh, vad fint att jag fick vara med i din lista 🙂 tack snälla!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar