Annons
Annons

Finast i veckan; ett hotell i Paris, ett besök i Venedig och ganska mycket Formex

Finast i veckan från förra veckan (vecka 3) kommer här! Hoppas ni hittar något ni gillar.

Annons

paris

paris

paris

paris

paris

Krickelin har varit i Paris och bott på – vad som ser ut att – det ljuvligaste av hotell (Hotel Nice). Och så har hon haft långfrukost på La Chambre aux oiseaux som jag bara måste besöka när jag åker dit. Wow alltså.

lotta1

lotta2

lotta3

Och apropå resor har Lotta Agaton har drömt om loft i New York. En sak så god som någon att drömma om tycker jag. Och så har hon lagt ut sin lägenhet till försäljning vilket ju innebär allmän beskådan. Men det visste ni nog redan misstänker jag med tanke på all kärlek den fått i bloggosfären.

v1

v2

v3

Min favoritbloggare BethLocal Milk har även hon varit i resetagen och befinner sig för tillfället i Venedig. Tror minsann att det här var veckans vackraste inlägg!

hemtex plus plaza 2015

plaza plus hemtex 2015

plaza plus hemtex 2015

Bilderna från Hemtex samarbete med Plaza Interiör (Hemtex edited by Plaza Interiörbörjar dyka upp lite här och var. Förståeligt nog för det ser ju väldigt bra ut!  Jag som var på Hemtex pressvisning kan skvallra om att det ser superfint ut även i verkligheten så det ska bli spännande att se hur det presenteras i butikerna. Samarbetet kommer ut i butik och på nätet under vecka 6.

film 2015

film 2015

Min fina vän och kollega Emma på Emmas vintage har skrivit om vilka 15 filmer hon – och kanske du – måste se under 2015 och  jag blir så väldigt peppad av hennes fina inlägg. Missa inte! Hade inte en aning om att jag ville se så mycket film under 2015 haha.

form1

form3

form4

Sist men inte minst är det ju – självklart – så att årets Formex dominerat i bloggarna. Jag som inte kunde vara på plats har med stor nyfikenhet kikat runt lite här och där och hittat en hel del jag gillar. Om ni – mot förmodan – missat att läsa något om och från mässan tycker jag att Emmy (som jag lånat bilderna ovan av), Husligheter och Frida lyckats skapa riktigt fina och inspirerande rapporter därifrån.

translation

Some of the prettiest things on the internet during the past week. Click the translation button for reading it all in your language. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar