Annons
Annons

Finast i veckan; ett hemma hos reportage, ett collage och världens sötaste bambi

Ännu en vecka har gått och här kommer min sammanfattning. Mycket inredning blev det denna gång. Hoppas ni hittar något ni gillar!

wood

wood1

wood2

wood3

wood4

Amelia Widell och Ulrika Randel har varit hemma hos grymma matbloggaren Sofia Wood och skapat ett underbart reportage.

Annons

Så väldigt fint på alla sätt och vis! Och dessutom en intressant intervju med Sofia. Se alla bilder hos Lovely Life.

Bambi-Lisa-W-Breitholtz

Bambi-Lisa-W-Breitholtz-1200x797-865x575

Nanna och Nina i Le Kiosk har tagit in ett nytt print i butiken av bästa Lisa W Breitholtz och jag bara älskar det. Hur fint? Och som vanligt underbara bilder tagna av Nanna.

hjartesmil hasselblad

hasselblad hjartesmil

hasselblad hjartesmil

Hjartesmil har dammat av sin Hasselbladskamera och lovar att fotografera mer med den under 2015. Samtidigt har hon hittat en del gamla porträtt tagna med kameran som hon visar upp. Så himla fina bilder! Med massvis av känsla i. Ska bli kul att se fler under året.

b2

b1

b3

Bolaget Fastighetsförmedling i Malmö avslöjade i veckan att de öppnar en inredningsbutik. Spännande tycker jag. Inspirationen ser fin ut. Ska bli kul att se det färdiga resultatet sen. Känns som en helt ny grej det här med att en fastighetsförmedling öppnar butik – men någon ska ju vara först där med. Eller det kanske finns redan och så har jag helt enkelt ingen koll på det?

blue collage

Min bloggranne Em här på ELLE Decoration har fått dille på färgen blå och har skapat en helt underbar mapp på Pinterest på temat. In och pinna vidare vetta! Och tack för inspirationen Em.

sf girl by bay

kök

Sf Girl by Bay har bjudit på inspiration i form av köksförvaring och som alltid har hon hittat en hel del ögongodis. Som bilderna ovan till exempel. (Klicka på bilderna för att komma till källan).

nipprig kollektion ikea

nipprig kollektion ikea

nipprig kollektion ikea

IKEA lanserade sin nya kollektion Nipprig som ni säkert läst om både här och där. Kul med en kollektion som ligger helt rätt i tiden både vad gäller tillverkning, material och design!

pann1

pann2

pann3

Sist– men inte minst – vill jag tipsa om Atilio som vispat ihop mumsiga pannkakor med citron och (supertrendiga) chiafrön. Och dessutom tagit fina bilder till. Jag som älskar allt med citron är väldigt sugen på att testa receptet.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar