Annons
Annons

Finast i veckan; en vinröd soffa, magiska bilder från Thailand och en sagolik hallontårta

Veckan som gick har bjudit på såväl inredningsinspiration som reselängtan och bakdrömmar. Här är vad jag gillade bäst vecka 42:

s3

s1

s2

Först ut är mäklarfirman Stadshem som har en väldig massa fina lägenheter till salu just nu.

Annons

In och scrolla för inspiration vettja! En favorit är den här 2:an på Klareborgsgatan 34 A. Så himla fint stylade bilder och dessutom snyggt redigerade. Kul alltså.

Foto: Jonas Berg.

inredning vardagsrum

Och apropå inredning så dök den här bilden upp i mitt flöde på Pinterest i veckan och jag tyckte den var alldeles ljuvlig. Färgen på soffan, tegelväggen i bakgrunden, växterna… Ja, allt. Tyvärr hittar jag inte källan men är det någon som sitter på den informationen så hojta gärna. Tills dess läggs den till i min inredningsmapp.

k2

k1

k3

k4

k5

Krickelin har varit i Thailand och det har varit en ren fröjd att få följa henne och Miranda Rebeccas äventyr via bloggen. Vilka bilder alltså! Det Thailand som hon besöker vill jag också åka till. Alldeles magiskt ser det ut att vara.

bb1

bb2

bb3

Lovley Life (som även Krickelins blogg ligger på) hittar man ju sedan ett bra tag tillbaka också bloggen Babes in Boyland. Även den en favorit hos mig– som ni säkert vet. Denna vecka har de tagit tillvara på äppelskörden och tillverkat torkade äppelringar. En så himla bra idé! Det känns ju bra att kunna göra något nyttigt med alla de där äpplena istället för att bara baka paj och maffiga bakverk (även om det så klart är ljuvligt det med).

Ska absolut testa detta i helgen! Ett perfekt snack och säkert hur gott som helst att ha i yoghurt på morgonen.

raspberry cake

raspberry cake

Och apropå maffiga bakverk måste jag bara visa er dessa bilderna. På kanske den maffigaste och vackraste hallontårtan i världshistorien. Från engelska Twigg Studios som för övrigt är en underbar mat- och bakbloggsom jag ofta återkommer till. Något för söndagskaffet kanske?

Hoppas ni får en finfin helg!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (100)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Bebismamman

    Tack för inspiration! Den röda soffan var verkligen magisk i den miljön. Hoppas ni får en trevlig helg!
    Bebisblogg.blogg.se

    • Kul att du gillar! Hoppas du haft fina dagar.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar