Annons
Annons

Finast i veckan; en somrig sallad, finfina bröllopsinbjudningar och en krans av hägg

Förra veckan bjöd även den på supermycket fint i alla olika genrer. Bland annat en supersomrig sallad med bär och ädelost, finfina bröllopsinbjudningar och en krans av väldoftande hägg. Enjoy!

f001

f004

f003

Bloggen The Dailys blandar allvar med mat och gör det på ett himla fint sätt – och med vackra bilder till. En blogg väl värd att läsa!

frida2

frida1

frida3

Min instagramcrush Frida Schüler ska gifta sig. Grattis! I veckan bjöd hon på bilder av de vackra inbjudningarna (och lite till). Hur fint?

made by mary

made by mary

Made by Mary hade sommarfeeling och dukade upp till–  vad såg ut att vara – en helt sjukt god middag. Närmare bestämt en bärig sommarsallad med ädelost, jordgubbar och en hallonvinägrett.

anna malmberg

anna malmberg

anna malmberg

Anna Malmberg har fotograferat och Josefin Hååg har stylat en en vacker lägenhet åt Fantastic Frank och fått till så väldigt fina bilder. Härligt!

Annons

 krans av hägg

krans av hägg

Avslutningsvis slängde Babes in Boyland ihop en krans av hägg. Och precis som de skriver – ibland är det enkla det finaste!

Klicka på bilder och länkar för källa.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar