Annons
Annons

Finast i veckan; en resa till Lissabon, en suckulenttavla och att vara sin egen anställd

Äntligen har jag haft tid att läsa bloggar igen efter två veckor med endast jobb på schemat. Pju. Känns lite som att jag börjar det här året först nu. På rätt sätt. Så här kommer förra veckans finaste i bloggosfären.

Annons

Hoppas ni gillar!

lissabon lissabon lissabon

Lisa BjärboOnekligen har varit i Lissabon och jag längtar dit så det gör ont när jag ser hennes bilder. Både jag och David blev så kära i den staden när vi var där för 3 år sedan. Måste eventuellt boka en resa dit snart, snart.

le dans la le dans la ledansla ledansla

Johanna Bradford tipsade om finfina bloggen Le dans la som jag också är en flitig läsare av. Missa inte denna pärla!

emily dahl

emily dahl emily dahl

Emily Dahl skrev veckans finaste inlägg om att vara sin egen anställd. Håller med om allt hon skriver. Visste ni förresten att det var genom just genom Nilson Group som jag och Emily Dahl lärde känna varandra för si sådär 10 år sedan? Hon jobbade på Din Sko och jag på Nilson i Sickla och vi bondade med varandra via Lula Magazine, ny musik som vi gillade och jobbiga kunder. Så fint att tänka på att vi nu jobbar ihop igen men på helt andra – och egna – villkor och omständigheter.

suckulenttavla suckulenttavla

Min kollega Nika, som har fina blomsterföretaget Skillad Floral Design ni vet, har nyligen gjort ett roligt DIY. En suckulenttavla.  Gillar idén med att ha något levande på väggen. Så uppmuntrande i dessa grå tider! Foto av bästa Emmy Lundström.

thaisallad

thaisallad1 thisallad2

Cashew Kitchen bjöd på ett recept som verkade helt fantastiskt; Thaisallad med sötsalt tofu, röd curry och jordnötssås. Jag måste testa detta. Är ganska säker på att jag kommer älska det.

Hoppas ni får en bra start på veckan!

translation

Some of my favorites from last week. Click the translation button for reading it on your language. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Förstår precis vad du menar med Lissabon – den staden är verkligen helt fantastisk! Vågar nästan inte trycka mig vidare till bilderna, för då kommer jag väl vilja boka flygbiljetter dit på en gång 🙂 Tack för trevlig måndagsinspiration!

    • Vad roligt att du också tycker om Lissabon! SÅ magisk stad. Tack för fina orden!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar