Annons
Annons

Finast i veckan; en pop up-butik, en restaurangguide över Stockholm och poesi i bloggformat

Första veckan på det nya året är här. Och även om den för min del inletts med en viss liten kille med öroninflammation och ganska så enformiga dagar hemma känner jag mig energisk och peppad. Det känns lite som att vad som helst kan hända den här våren och jag är så himla redo för det – vad det nu än är.

Här kommer första sammanfattningen (vecka 1) av det finaste i veckan som gick:

loft1TheLoftII_PhotoCredits_AicoLind-4-980x653

loft2TheLoftII_PhotoCredits_AicoLind-7-1-980x1470

loft3TheLoftII_PhotoCredits_AicoLind-3-980x1470

Ulrika med bloggen 17 doors tipsar om en fantastisk pop upbutik – som heter The Loft” – hon fått nys om i Amsterdam. Synd bara att det var just en pop up. Den hade man ju helt klart velat besöka!

juice

CharlottaThink Organic inleder året med att pressa juice som en del av en nystart. Härligt tycker jag som också är trött på allt det söta nu. Känner för grön och ren mat igen och ska gå igenom mina receptböcker ikväll för lite inspiration till veckans matsedel.

guide café och restaurang stockholm

guide café och restaurang stockholm

guide café och restaurang stockholm

Och apropå mat har Wilderness har satt ihop en café- och restaurangguide till Stockholm. Kul med ny inspiration! Och mycket fina bilder och bra presentationer.

Sthlm-Photo-Emily-Dahl-2

Sthlm-Photo-Emily-Dahl-3

Sthlm-Photo-Emily-Dahl-4

Emily Dahl skapar poesi i bloggfom – i inlägget Dagräknerskan bär dygnet runt sin hals – när hon berättar sådant som att:

Om 86 dagar byter vi till sommartid och får sova mindre men vakna till ljusare morgnar.
Om 102 dagar har tussilago bytts mot tulpanknoppar i rabatterna och vi får leta påskägg i späd-grön grönska.
Om 121 dagar kommer körsbärsträden att ha börjat blomma.

Hur fint?

sitrende blogg

Alla sammanfattning över 2014 som florerat på i stort sett alla blogga har varit väldigt roligt att läsa tycker jag. Älskar sånt! En av de som berörde mig mest var den av norska bloggaren Tiril,Sitrende, skrev ihop. Dessutom med tillhörande, tjusiga bilder.

coco5

coco12681843

coco42681863

Sist ut blir dessa bilder från Entrance Mäkleri – hittade via Coco Lapine Design. De är egentligen något äldre än en vecka men jag hade missat dem helt och tycker de passar himla fint in på här nya året. De har precis den där känslan av lätthet och krispighet som jag efterlyste häromdan om ni minns.

 Önskar er en fin kväll!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar