Annons
Annons

Finast i veckan; en magisk tårtbuffé, en okänd Morris-tapet och vårkänslor

Här kommer en liten (med betoning på liten på grund av tidsbrist) rapport från förra veckans finheter. Den består bland annat av magiska tårtor, vackra tapeter och inredningsnyheter.

Annons

f2

f1

Linda Lomelino har bakat – och fotograferat – en helt galen tårtbuffé för Allt om Mat. Ska bli superkul att se resultatet sen. En väldigt somrig bild på pannkakor och jordgubbar hanns också med. Underbart!

Engelskatapetmagasinet

Engelskatapetmagasinet2-865x577

I Göteborg anordnades det en frukost och trendföreläsning på Engelska Tapetmagasinet i samarbete med Sandberg. Där visades det bland annat upp en Morristapet som ännu inte lanserats. Mönstret kommer tydligen från ett tyg som sägs ha hängt i William Morris kök en gång i tiden. Spännande. Bilderna ovan kommer från Nanna som var på plats och lät sig inspireras.

johanna i kulla

johanna i kulla

johanna i kulla

En av de som haft vårkänslor i veckan och börjat plantera inför dess ankomst är Johanna i Kulla. Hon har gått loss med jord, lerkrukor och pelargonsticklingar. Superhärligt ser det ut.

b1

b2

Och apropå grönt och fint så har butiken Betonggruvan fått en ny hemsida som är så väldigt fin och med underbara bilder. Ett hett tips för den som är sugen på att hitta lite ny inredning till hemmet!

lisa1

lisa2

lisa3

Lisa Bengtsson har i veckan lanserat nya kollektionen I woke up like this som består av tapet, tyger, kuddar, lampskärmar och brickor. Lekfull och färgglatt – precis som vanligt när Lisa är i farten med andra ord.

translation 

Some of the finest happenings during last week. Click the translation button for reading it in your language. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Johanna Karlsson

    Åh, tack för länken! Så himla kul att du hittat till mig!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar