Annons
Annons

Finast i veckan; en ljuvlig frukost, en höstlägenhet och kollektionen Lattjo

Här kommer min sammanfattning av förra veckan finaste i bloggosfären. Hoppas det kan ge er en härlig inspirationsdos!

f2

f3 finast1

Underbara bloggen Food Stories har dukat fram till den ljuvligaste av frukostar och inspirerar till tusen med fina bilder och härliga recept.

Annons

Tipstack till 20 kvadrat!

Stylist-Josefin-Hååg-Photo-Joakim-Johansson-3

Stylist-Josefin-Hååg-Photo-Joakim-Johansson-6

Stylist-Josefin-Hååg-Photo-Joakim-Johansson-2

Josefin Hååg (som driver just bloggen 20 kvadrat) har skapat veckans mest ombloggade lägenhet – Samaritgränd 1. Uppdraget var för Fantastic Frank och Josefin har verkligen lyckats skapa mycket av lite här tycker jag. Det ser så enkelt, ledigt och avslappnat ut och är samtidigt så mitt i prick.

lattjo1

lattjo4

lattjo2

lattjo3

Mokkasin-Sofia har tolkat IKEA:s nya kollektion Lattjo på sitt eget sätt. Och vilket himla fint sätt sen! Alldeles magiska bilder av hennes bedårande kids. Älskar detta.

varmeljus-blomsterlandet-miljovanliga-svanenmarkta-husligheter-640x426

Maria  SoxboHusligheter fortsätter med sitt initiativ Miljömåndag som jag gillar mycket. Missa inte detta! Förra veckan tipsade hon om vilka värmeljus man ska använda för att vara snäll mot miljön. Och framförallt – vilka man ska undvika.

MG_5529

MG_5629

MG_5747

Sist ut blir de här magiska bilderna som Anna Malmberg och Anna Björkman tagit för ELLE Decoration och som Anna bloggade om i veckan. Hur tjusigt som helst.

Hoppas ni har en fin dag!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Vilken jättebra idé med en miljömåndag. Jag blir så glad varje gång jag ser den sortens initiativ runt omkring i bloggvärlden, så härligt att bli tipsad om en till!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar