Annons
Annons

Finast i veckan; en bortglömd teservis, världens finaste tv-rum och magiska blomsterbuketter

Här kommer min traditionsenliga sammanfattning av veckan som gick. Och det är alltså vecka 7 som ska avhandlas. En vecka som bjöd på massvis med fint – som en kontrast till det där grå och mörka som pågår utomhus.

Annons

Tur att det finns personer där ute i bloggosfären som kan lätta upp mörkret lite! Här är mina favoriter:

mokkasin tapet

mokkasin tapet

mokkasin tapet

Hemma hos Mokkasin-Sofia har det tapetserats och det är en ren njutning för ögonen att få ta del av det fina resultatet. Tydligen har det velats länge och väl om val av tapeter men självklart blev det ju hur bra som helst till slut. Och nu har de – som hon själv säger – världens finaste tv-rum. Härligt!

anna cate

anna cate instagram

Anna Cate har varit på en liten tripp till Köpenhamn och bjudit på några bilder därifrån via sin instagram. Dessutom lyckades hon fynda lite finheter till sin kommande bebis (!). Grattis igen till det fina Anna!

anna malmberg

anna malmberg

anna malmberg

I samma, dova och vackra färgskala – som fotografierna ovan – går även bilderna som Anna Malmberg tagit för IKEA Livet Hemma på tema 50 shades of Grey. Stylist var Anna Mårselius. Tjusigt!

f1

f2

f3

Sofia Byström har fått en teservis av en vän till hennes mamma – och vilken present sen! Teservisen kommer från Rörstrand, heter Party och gjordes tydligen under 60-talets början. Den är formgiven av Marianne Westman – som också formgivit min favorit Mon Amie. Det här servisen är helt ny för mig – och kanske för flera av er också? Men så väldigt, väldigt fin alltså.

eligobox

eligobox

eligobox

I veckan som gick fick också fler och fler upp ögonen för nystartade företaget Eligobox. Deras affärsidé är att leverera vackra buketter direkt till dörren – arrangerade av duktiga florister. Designen på boxen som blommorna levereras kommer att designas av olika personer och först ut är superduktiga Lovisa Burfitt. Hur fint? (Buketterna på bilderna har floristen Jenny Strandh skapat).

Och med det hoppas jag att ni fått en härlig dos inspiration till den nya veckan!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar