Annons
Annons

Finast i veckan; en Berlinguide, en finfin workshop och det drömmigaste hemmet i Göteborg

Förra veckan bjöd på en hel del godbitar. Bland annat i form av en Berlinguide, en finfin workshop och det drömmigaste hemmet i Göteborg. Hoppas ni gillar!

local milk retreat local milk retreat local milk retreat

Bloggaren Beth Kirby på Local Milk avslöjade i veckan att hon kommer till Sverige för att hålla i en workshop vid namnet A midsummer retreat: foraged feasts & floral crowns. Det låter verkligen helt fantastiskt.

Annons

Synd bara att det är alldeles för dyrt för min del. Men kanske någon av er har möjlighet att åka? Det lär bli en oförglömlig upplevelse!

berlinguide

berlinguide

berlinguide

Elsa Billgren har publicerat en fin guide till Berlin. Missa inte! Jag har bara varit i Berlin en gång för väldigt länge sedan (när jag tågluffade efter gymnasiet) men jag är väldigt sugen på att lära känna den här staden.

tavla atilio1

tavla atilio3

Sandra med bloggen Atilio bjöd på ett fint DIY i form av en tavla hon målat själv (!) med vattenfärg. Inte alls så svårt som det låter om man får tro Sandra. Ser väldigt tjusigt ut! Och vilket stort härligt bord för övrigt. Gillar!

 sofia wood

 sofia wood

Bloggen Chez Wood är tillbaka efter en bebispaus. Denna gång hos The way we play. Så roligt! Gillar verkligen Sofias enkla och härliga recept och de fina bilderna som kommer till. Hos The way we play kan man också läsa en fin intervju med Sofia med matnyttiga tips dessutom.

4904751

4904759

4904755

4904757

4904765

4904797

4904801

4904833

4904855

Sist men inte minst bara måste jag ju nämna att Anna Cate med familj ska flytta ifrån sitt drömmiga hem på Älvsborgsgatan i Göteborg – som många av er säkert känner igen via Instagram. Helt klart ett av de finaste hem jag någonsin sett! Så personligt, originellt och alldeles, alldeles underbart. För ännu fler bilder – kika in hos Entrance.

translation

Some of the highlights from last week on the web – according to me. Click the translation button for reading it in your language. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Åh så mycket fint! Kikade in på Local milk workshopen och den är redan utsåld! Jag tipsade förresten om dina fina inlägg från Lissabon igår:) Kram!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar