Annons
Annons

Finast i veckan; DIY med blommor, Gotlandstips och sommarkransar

Här kommer min sammanfattning av förra veckans finaste i bloggosfären. Blommigt och somrigt blev det – passande nog!

diy blommor

Bloggen Hungry Heart har samlat 20 DIY’s med växter och blommor. Hur fint som helst – och massvis med härliga tips på fix och trix inför fester och annat!

blomsterkrans diy

blomsterkrans

midsommarkrans

På samma tema; blommor, har NikaSkillad Florals gjort en underbart fin guide till hur man binder den finaste kransen till Midsommar.

Annons

Dessutom har hon startat en webbshop där man kan köpa ett startkit för att binda sina egna kransar. In och kika. Det är hur fint som helst verkligen!

gotland tips

gotland café

gotland kutens bensin

gotland leva kungslador

gotland fårö

gotland lyckliga gården

Min kompis Emma har jag gjort en underbart fin guide till Gotland. Tips till alla er som ska dit i sommar. Själv hoppas jag på att kunna dit en sväng i augusti för att hälsa på Emmas nya bebis (som kommer i sommar) samt se det nya torpet hon och hennes man köpt. Vi får se vad som hinns med – men det vore helt klart väldigt kul!

Här hittar ni inlägget 23 Gotlandstips (du kommer älska).

citrondessert

Hjartesmil har bakat en brittisk dessert med citron som ser ljuvlig ut. Jag fullkomligt älskar ALLT med citron så detta måste testas i sommar.

Kristofer_Johnsson_1530

Kristofer_Johnsson_1535

Kristofer Johnson och Lotta Agaton har varit hemma hos Artilleriets grundare och gjort ett hemma hos. Självklart är det precis hur snyggt som helst. Kanske till och med lite för fint om ni förstår vad jag menar… Härligt att kika på hur som! (Tipstack till Johanna Bradford).

Hoppas ni fått lite härlig inspo till den kommande veckan!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar