Annons
Annons

Finast i veckan; bloggforum på ett franskt hotell, finfina prints och kakor och glass i

Roligaste – och mest inspirerande – blogginläggen jag läst i veckan har varit de från höstens bloggforum i Göteborg. Även om jag grämer mig å det grövsta att jag själv inte fick till det och kunde åka dit så har det varit himla kul att följa äventyret på flotta Hotell Pigalle genom mina bloggfavoriter.

hotell pigalle

hotell pigalle i göteborg

hotell pigalle

hotell pigalle

hotell pigalle göteborg

Här är det Krickelin som tagit alldeles magiska bilder som jag så fräckt lånar. För övrigt är jag är grymt sugen på en Göteborgsresa snart faktiskt. Har så många ställen jag vill besöka och nya och gamla vänner att träffa.

Skärmavbild 2014-09-19 kl. 16.14.12

Dagen till ära släpper också alla bloggares favorit Therese Sennerholt en ny kollektion som ser väldans fin ut. Och som vanligt komplett med grymt inspirerande styling.

lampa

På hemmafronten har jag en massa roliga projekt. I alla fall i huvudet. Sen ska jag hitta tiden med och helt också någon som vill barnvakts lille Chaplin en timme eller två. Jag väntar tålmodigt på de wallstickers i form av prickar jag beställde för någon vecka sedan om ni minns? Ska bli så kul att sätta upp dem. Men att det ska ta en månad att få något man beställt från nätet kanske inte är ultimat dock. Skärpning Bokompaniet säger jag.

Jag är också sugen på att ge Chaplin den här fina lampan från Ferm Living i ettårspresent. Tänker att den kommer förgylla många kvällar med sagoläsning framöver. Och ja, snart är han ett år. Hjälp alltså. Fattar ingenting!

kaka1

kaka

kaka3

Nu kommer jag antagligen inte hinna baka så värst mycket i helgen på grund av att jag har en massa grejer att göra men om jag hade haft tid hade jag bakat dessa. Frozen salted s’more sandwiches från bloggen Dolly and Oatmeal. De ser underbart goda ut och kombinationen choklad, glass och havssalt låter himmelskt god.

lya3

lya1

lya2

Och så tänkte jag avsluta med bilder från en lägenhet i Lund som Bolaget lagt ut i veckan. Tyckte den såg så härlig ut med allt det där ljusinsläppet och de luftiga rummen. Man kan nästan känna känslan av att gå runt där en eftermiddag på sensommaren medan solen lyser in och allt är alldeles lugnt och stilla… Tänker att det är ett fint sätt att avsluta en vecka på.

Hoppas er helg blir en bra sådan!

translation

Some of my favorites from the past week. A french hotel in Gothenburg, the cutest bambi lamp from Ferm Living that I’m thinking of buying for my son’s first birthday, new prints from Therese Sennerholt, s’mores with chocolate and sea salt. And also – a beautiful apartment in Lund.

Have a lovely weekend!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Sofia

    Fint!! Bra idé med finast i veckan-inläggen tycker jag. Och behöver du barnvakt åt Chaplin hjälper jag gärna till! 🙂 Ha en fin helg, kram.

  • Emilia Leide

    Fin inspiration som alltid! Kan inte heller fatta att Arvid snart fyller ett!!?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar