Annons
Annons

Finast i veckan; fikonträd, kopparfärg och confettigirlanger

Det är helg igen vilket innebär ännu ett inlägg som heter Finast i veckan. Denna vecka är det ju vecka 41 som passerat. Jag är så glad över att ni gillar det här nytillskottet på bloggen lika mycket som mig.

Annons

Det här är vad jag som fått mitt hjärta att bulta lite extra denna vecka:

strawberry1

strawberry2

strawberry3

SofiaStrawberry Dreams har snickrat ihop denna sjukt fina tavelvägg och intar sitt kaffe här när andan faller på. Fint som snus! Jag älskar fikonträdet också. Har snöat in på växter sedan jag var på Plantagen för någon vecka sedan och tänker att ett fikonträd skulle gärna få flytta in här hemma.

Dock vet jag inte hur det skulle klara sig från Chaplins nyfikna händer…

anna malmberg instagram

anna malmberg instagram

anna malmberg instagram

Upptäckten att bästa fotografen – och tillika min bloggranne – Anna Malmberg även finns på Instagram (@annamalmbergphoto). Vet inte riktigt hur jag lyckats missa detta men nu är i alla fall ordningen återställd. Och jag kan njuta av att hon förgyller mitt flöde med sina bilder varje dag.

colour of the year 2015

color3

color of the year 2015

I veckan utsågs Color of the Year för 2015Copper Orange. Det är företaget Akzo Nobel som varje år väljer ut en kulör som de tror kommer vara nyckelkulör för de inredningstrender som kommer. Det känns inte som att de är helt fel ute – eller vad säger ni?

petra bindel

petra2

petra3

De här bilderna kanske ni sett redan? Men de blir ju inte mindre fina för det tycker jag. Det är bilder från Åhléns som dreamteamet Petra Bindel och Emma Persson Lagerberg fotograferat och stylat. Fantastiskt tjusigt tycker jag. Är lite kär i den där gröna tekannan i första bilden och ser framför mig att hösten skulle förgyllas lite extra med en sådan att hälla upp te ur.

För övrigt kan jag skvallra om att det är de här två talangerna som kommer fotografera och styla Sandbergs nästa kollektion som släpps i november. Det ser jag fram emot att se!

kalas2

kalas6

I morgon blir det alltså kalas för Chaplin och jag har i vanlig ordning gått ”all in”. Har lite svårt att inte göra det när jag jobbar med sånt här haha. Men det ska bli väldigt kul hur som Chaplin älskar att få uppmärksamhet så han kommer säkerligen vara väldigt glad i hågen.

Knåpade ihop såna här  fina confettigirlanger som känns väldigt passande för kalas och har piffat med bokstavsbanners bland annat (älskar dem). Får visa er en dag i nästa vecka! Och apropå barnkalas jag jag tipsa om fina webbshopen Theo & jag som har en massa fina prylar för barnkalas och fester. Och inspirerande bilder dessutom.

Vi hörs snart igen!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Sofia – Strawberry Dreams

    Nämen… jag har totalt missat att du länkade till mig och gillade mina bilder och tavelvägg :). Skoj och tack!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar