Annons
Annons

Finast i veckan; sötaste barnkläderna, inred med vintage och porslin från Paris

Nu är det fredag igen och jag tänkte fortsätta min nya tradition med inlägget Finast i veckan. Denna gång är det alltså vecka 37 som ska avhandlas. Hoppas ni gillar!

baby clothes from caramel baby and childbaby clothes from caramel baby and child

baby clothes from caramel baby and childbaby clothes from caramel baby and child

Gulligaste i veckan måste ändå vara de här bilderna som jag ramlade över häromdan.

Annons

De kommer från engelska webbshopen Caramel Baby & Child som har de sötaste barnkläderna jag sett. Det är nästan så att jag själv vill ha dem på mig för att de är så fina! I vuxenstorlek alltså. Ganska så dyrt men väldigt gulligt att titta på.

green kitchen

green balcony

Färgen grönt är min absoluta favoritfärg. Och det verkar också vara en färg som syns lite överallt inom inredning i höst. Inte mig emot. Nu senast kunde vi se den i det ombloggade hemmet från Bolaget Fastighetsförmedling där den dök upp i både det ena och andra rummet. Kolla vad fint alltså!

Elsa Billgren Inred med vintage

Bloggaren, författaren och inredningsstylisten Elsa Billgren släppte sin nya bok Inred med vintage i veckan.

Elsa Billgren Inred med vintage

 Den är hur fin som helst och jag kan verkligen tipsa om den till alla er so m vill ha tips, inspiration och råd på hur man med enkla medel skapar ett mer personligt hem.

Elsa Billgren Inred med vintage

Vare sig man bor i bostadsrätt, hyresrätt, studentlya eller har ett hus så tycker jag att man kan hitta något som passar för att piffa till det lite hemma i den här boken. Dessutom oftast också till en billig peng.

Elsa Billgren Inred med vintage

Snyggt jobbat Elsa!

plan de turgot from le kiosk shop

plan de turgot from le kiosk shop

plan de turgot from le kiosk shop

Och så har jag blivit lite kär i det här ljuvliga porslinet Plan de Turgot från Le Kiosk. I äkta guld och allt. Superlyxigt och hur vackert som helst.

emily dahl

Under hashtaggen #imittsverige skrev flera stora bloggare i veckan en rad tänkvärda inlägg om valet på söndag. In och läs och glöm inte att rösta. Helst med hjärtat och med tankarna på vad för samhälle våra barn ska växa upp i främst på agendan. (Bild lånad av Emily Dahl).

Hoppas ni får en fin helg i septembersolen!

translation

My favorites from the past week.  Cute baby clothes, the color green, a new book about vintage interiors, beautiful porcelain from Paris and the election i Sweden on Sunday.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (5)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • elsa_billgren

    Tack snälla Linda! Hoppas vi ses snart igen! Kram!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar