Annons
Annons

Fin fredag på er!

Tittar in supersnabbt och önskar fin fredag så här mitt fredagsmyset. Eller vad ni nu gör. Här blir det en lugn kväll efter en vecka med krasslighet för både mig och lille Chaplin. Men jag hoppas på att det vänt lagom till i morgon!

d1

Och även om det så klart är trist att vara hemma och vara sjuka måste jag erkänna att det varit ganska så mysigt också.

Annons

Att få umgås så där mycket igen som vi var vana vid innan förskolan kom i bilden (och ja, det här var endast andra gången jag vabbade för er som är gamla i gemet haha).

d2

Hur som. Fin helg på er!

Bilderna kommer från en fin intervju som Design Sponge gjorde förra året. Lite färgglatt och vårligt sådär som man vill ha nu.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar