Annons
Annons

Fettisdagens kväll.

Har ni ätit någon semla i dag eller? Själv har jag sparat mig hela dagen inför kvällens dejt med min kille i vår nya soffa (ska visa er snart hur den ser ut!). Vi ska kolla Hissen med Filip & Fredrik och äta semlor medan snön faller utanför fönstret. Tyvärr blir det inga hemmagjorda i år på grund av tidsbrist men jag kommer igen nästa år. Eller kanske nästa vecka… För semlor kan man väl egentligen äta precis när som helst, inte sant?! Jag vill testa ett recept Hallonsemlor, har alltid tyckt att det låter helt gudomligt gott. Är det någon som har tips på ett bra recept kanske?

Ha en fin semmelkväll alla!

Annons

Bilder från IKEA Livet Hemma.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Äh fy vad sugen jag blev på semlor nu. Vi ‘är i Pars så har inte fått någon idag. Kompenserar med macarnes…

  • Hallonsemla var ett vackert ord tycker jag! Klart du kan äta semlor när du vill, om du vill. Varje gör som varje vill, sa min farfar. Kram!

  • Oh, hallonsemla, det låter som nått som skulle passa mig. Jag är faktiskt en av dem som inte gillar vanliga semlor. Däremot tycker jag det är riktigt kul att baka dem. Såhär såg dagens ut: http://290daysofcolour.blopspot.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar