Annons
Annons

Ferm Living.

Danska märket Ferm Living inspirerar med pasteller och grått i sin kollektion för våren och sommaren och jag gillar det hemskt mycket. Sörjer ju en aning att jag missade Formex nu när jag var i London och deras monter är en sådan jag gärna hade velat se.

Annons

Men de här bilderna kompenserar en hel del faktiskt. Tycker om den vackra färgpaletten de använder sig av och de snygga grafiska mönstren, särskilt de rutiga.

Det var ju även en tapet från Ferm Living som vi använde oss av när vi hade babyshower för min kompis Fatima förra våren. Vi piffade upp barnrummet för den kommande bebisen med att hänga en superfin karta över barnsängen, sätta upp vimplar i taket och så ramade vi in bitar av tapet i enkla ramar att hänga på väggen (bland annat av tapeten på bilden här). Emma tog fina bilder på det.

I’m inspired by Ferm Living’s collection for spring/summer 2012 today. I really like the pastels and the grafic patterns they’re using. And the styling in these pics of course, it’s so cute. I hope you like it too.

Bilder från Ferm Living via Nordic Design.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Carro

    Jättefin tapet verkligen. Vet du om den fortfarande finns i produktion?

    • Hej! Förlåt för galet sent svar! Jag vet dessvärre inte om den finns i produktion men mitt tips är att kolla på Björklund & wingqvist som har ett otroligt stort sortiment. finns den inte där har de säkert koll på var man kan hitta den. lycka till!

      http://www.b-w.se/ är adressen till deras sajt.

  • Pingback: Höstnytt från Ferm Living. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar