Annons
Annons

Ferm Living ss14.

Lagom till att Formex slår upp dörrarna nästa vecka börjar det droppa in en massa mail om nya inredningskollektioner i mailkorgen. En av mina favoriter inför varje säsong är – som ni säkert vet –

Annons

Ferm Living. Här är några av deras nyheter för ss14.

ferm

Som vanligt faller jag allra mest för deras fina textilier till barnrummet. Tycker till exempel björnen med harlqeuinmönstrade byxor är hur bedårande som helst. Och den där molntapeten likaså. Sen skulle jag inte heller tacka nej till någon av skärbrädorna. De gör ju vilket kök som helst lite snyggare med sina grafiska, fina mönster.

Vad säger ni? Hiss eller diss?

Bilderna är lånade från Ferm Livings blogg Favorite Things by Ferm Living.

translation

This is some of the pictures from the new Ferm Living ss14 collection. You like? My favorites are the products for the Childrens’ room and the cutting boards. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Emilia Leide

  Hiss såklart! Bästa Ferm living. Vill ha allt. Som vanligt. Har två fina kaffekoppar samt två underbara äggkoppar i mitt kök. Älsk på fina skärbrädor. Hos oss hänger en fantastisk fin från mini empire.

 • Petra / Popetotrora

  Dom där blomsterpiedestalerna är bara för fina! Jag bloggade om dom också härom dagen och jag planerar helt klart att införskaffa en eller två

 • Linnéa Bergqvist

  Så himla snyggt alltihop, och jag som har stort agg mot piedestaler fullkomligt föll pladask för dessa… Så det kan bli!

  //Linnéa
  http://www.thewildrose.se
  http://www.finabarnkalas.se

 • Queen of Kammebornia

  Väldigt fint. Särskilt de där gulliga små filurerna! Kram!
  http://queenofkammebornia.se

 • Ebba Mattsson

  Hej Hopp.
  Faller också mest för kuddarna men gillar även pidestalen. Nästa vecka träffar jag dem i Paris på Maison & Objet. Så spännande! Hoppas på fler (barn) nyheter än de jag sett på bild hittills. Ha det gott!

  http://www.medvetenmini.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar