Annons
Annons

Barnrumsinspiration hos Ferm Living

Tyvärr missar jag Formex-mässan den här gången av olika anledningar. Himla synd faktiskt. För även om det känns likriktat många gånger är det ändå kul att kolla in nyheter, träffa folk i branschen och få vårkänslor och fin inspiration.

Annons

Nåväl. Hoppas på att mina bloggkollegor kommer därifrån med roliga rapporter så att jag inte känner att jag missat allt för mycket!

En av de montrar jag alltid besöker är den som danska Ferm Living brukar ha (om de nu är med i år – det vet jag inte faktiskt).Hur som hittade jag de här bilderna som kommer från deras senaste kollektion – s/s 2015. Fastnade speciellt för barnrummen där jag tycker mycket om alla textilier. Både i form av mönster och färger. Gulligt!

ferm living s/s2015

ferm living s/s 2015

ferm living s/s 2015

Hela kollektionen från Ferm Living s/s 2015 kan man se här.

Nu ska jag hugga tag i lite jobb här på Vintagefabriken minsann. Ska göra fint i butiken inför premiäröppningen i morgon och sen ska jag också försöka hinna med att packa en massa paket från vår webbshop. Däremellan ska jag dricka kaffe, kanske äta en semla och köpa nejlikor.

Hoppas ni får en fin fredag!

translation

I really like these pics from the s/s 2015 collection by danish Ferm Living. Very cute and beautiful! I particularly like the colors and patterns on the textiles.

I wish you a lovely Friday!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar