Annons
Annons

Ferm Living f/w 2013.

I morgon drar höstens Formexmässa igång! Tyvärr kommer jag inte kunna vara där den här gången men jag ser väldigt mycket fram emot att läsa alla rapporter och se en massa bild efteråt. Det är alltid så himla bra inspiration.

Annons

En favoritmonter att besöka brukar vara den som Ferm Living har. Som någon form av kompensation såg jag att de nyss släppt en del pressbilder för hösten och vintern 2013.

Det ser ganska likt ut från tidigare säsonger tycker jag. Men jag gillar det ändå! Ska bli kul att se ute i butikerna. Älskar verkligen de här svala pastellfärgerna som är så signifikativa för Ferm Living. Och så gillar jag att den väldigt fina trådkorgen nu blivit bord också.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Elina Dahl

    Så himla fin inspiration, jag gillar de där korgarna jättemycket!

  • Ida Erixon

    Åh, jag älskar Ferm Living. Vi har ett duschdraperi från dem, men skulle vilja ha mycket mer. Borden var superfina!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar