Annons
Annons

Favorit på Instagram; Trish Papadakos.

De här mellandagarna är det inte så himla många som prioriterar att läsa bloggar värst högt – något jag verkligen kan förstå. Men desto fler verkar hänga på Instagram och dokumentera julklappar, glittrande granar och frukostar och annat juligt.

Annons

Därför tänker jag att det passar bra att tipsa om en av mina senaste favoriter att följa på just Instagram.

Hon heter Trish Papadakos (@trishpapadakos) och är en kanadensisk stylist och fotograf.

Jag bara älskar hennes flöde på Instagram!

Det håller alltid en grymt hög kvalitet och så inspirerande att det får det att klia i fingrarna på mig av lust att skapa fina miljöer och stilleben.

Urjusigt helt enkelt.

Dessutom har hon en väldigt fin blogg och är också en av kreatörerna bakom tidningen Pure Green Magazine.

Ni hittar henne alltså om ni söker på @trishpapadakos!

translation

 I’ve found a new favorite to follow on Instagram. Her alias is @trishpapadakos and I just adore her pics. Don’t miss it!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • trishp

    Thank you for your kind words, Linda! I hope you’re having a lovely holiday season. 🙂

  • Pingback: Fredagsfint | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar