Annons
Annons

Instagramfavorit; @sanfransiscogirlbybay.

Just nu är ju Instagram större än nånsin och det verkar som att flera av er också gillar det. Roligt. Men någonting jag saknar i Instagram är en funktion där man kan tipsa sina följare och sina kompisar om favoriter man har där. Så jag tänkte att jag kunde tipsa er här på bloggen istället. Och så får ni gärna tipsa mig i kommentarsfältet! Antingen om era egna alias eller om andras som ni gillar. Hur låter det?

Den här veckan är min favorit fina sfgirlbybay som även driver bloggen som heter just SF girl by bay. Hon bor i San Fransisco och tar de finaste bilderna av spårvagnar, äppelträd, smoothies, sin söta hund Lucy och tält i trädgården. Det ser ut lite såhär:

Annons

One of my favorites to follow on Instagram is sfgirlbybay who writes the lovely blog with the same name. She takes really beautiful pictures of San Fran, New York, apple trees and trams. And what’s not to like about that?

Alla bilder från sfgirlbybayInstagram/ All pics by sfgirlbybay on Instagram

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar