Annons
Annons

Favorit på instagram; Paris in four months

Just precis nu om en vecka är jag i Paris! Hurra alltså. Som jag längtar. Den här jobbveckan är väldigt intensiv så det ska bli extra skönt med lite avbrott nästa vecka. Ser fram emot att få strosa Parisgator fram, äta massvis med bakverk och att få se lille Chaplin springa runt i parker.

Annons

Åh alltså.

p3

p2

Lägligt nog upptäckte jag för några dagar sedan instagramkontot @parisinfourmonths så jag kan drömma mig bort lite redan nu.

p7

p4

För er som inte följer Carin Olsson – som tjejen som har kontot heter – tycker jag verkligen ni ska börja göra det!

p6

p9

Superfina bilder från världens vackraste stad.

p9

p5

Dessutom jobbar Carin med mode så det blir en hel del behind-the-scenes från spännande plåtningar vilket är en stor bonus.

Dagens tips alltså!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar