Annons
Annons

Favorit på Instagram; @niinao

Min senaste crush på Instagram heter @niinao. Hon tar de mest magiska fotografierna av sin vardag och jag vill inget hellre än att hoppa in i den där kreativa, ljusa och härliga världen hon målar upp i sina bilder.

niina0

Mitt bästa tips just nu!

translation

My new favorite to follow on Instagram is called @niinao and I just love the world she creates with her pictures. 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar