Annons
Annons

Favorit på Instagram; @louiselj

Just nu är det fotografen Louise Ljungbergs (@louiselj) uppdateringar på Instagram som gör mig lite extra glad. Tycker att hennes bilder är helt magiska och liksom sagolika. Och så gillar jag att det känns som att var och en av dem berättar en liten historia.

Annons

Det får bli söndagstipset det!

l1

l1l2

Alla bilder av Louise Ljungberg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (135)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar