Annons
Annons

Favorit på Instagram; @hannawendelbo

Så här på söndagkvällen tycker jag att det kan passa fint med att tipsa om en av mina senaste favoriter på Instagram. Perfekt för att sitta och scrolla igenom med en kopp te tänker jag. Min favorit heter Hanna Wendelbo (@hannawendelbo) och är en blomsterälskande tapetfantast (som lämpligt nog jobbar på Sandberg) och tar några av Instagrams finaste bilder.

Annons

Kolla bara så tror jag ni förstår vad jag menar:

hanna wendelbo instagram

hanna wendelbo instagram

hanna wendelbo instagram

hanna wendelbo instagram

hanna wendelbo instagram

hanna wendelbo instagram

hanna wendelbo instagram

hanna wendelbo instagram

hanna wendelbo instagram

hanna wendelbo instagram

Ja som ni ser är det ju helt fantastiskt. Blommor, tapeter, tjusiga kompositioner och i de vackraste av färgskalor. Som poesi i bildform!

Missa inte att följa denna kvinna; @hannawendelbo alltså.

translation

My latest crush on Instagram is called @hannawendelbo and – as you can see – her pictures are like poetry. If you don’t ready are following her – be sure not to miss it!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Bebismamman

    Romantiskt, tjusigt och alldeles ljuvligt! Tack för tipset!
    Bebisblogg.blogg.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar