Annons
Annons

Favorit på instagram; @fridaschuler

Jag har hittat en ny favorit på Instagram. Hon heter @fridaschuler och tar de mest underbara av bilder. En riktig guldklimp är det där kontot hon har!

Annons

frida schuler instagram

frida Schüler instagram

frida schuler instagram

Allra mest gillar jag de bilder där hon visar upp sitt (magiska) hem.

frida schuler instagram

frida schuler

frida schuler instagram

frida schuler instagram

Som köket.

frida schuler instagram

frida schuler instragram

vardag

Sovrummet.

frida schuler instagram

frida schuler instagram

frida Schüler instagram

Vardagsrummet.

frida schuler instagram

instagram fridaschuler

frida schuler instagram

Men hennes vardagsbilder  är inte dåliga de heller. Som ni ser.

Blir inspirerad till tusen av denna person och vill bara ha mer och mer. Håller alla mina tummar för att hon tar tag och den där bloggen snart med. Jag vet att jag kommer älska den!

Ni hittar alltså Frida som @fridaschulerinstagram eller här (om ni inte har instagram).

translation

My new favorite on instagram goes under the alias @fridaschuler. I’m totally in love with each and everyone of her pics. Aren’t you? 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (43)
PINNA (8)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Elin

    Ja, eller hur!? Min absoluta favorit oxå! Önskar verkligen att hon skulle börja blogga!

    • Kul att du redan upptäckt henne! Ja vi får hulla tummarna:)

  • Frida Schüler

    Wow vilket överväldigande fint inlägg av dig. Tack så hemskt mycket! Jag undrade hur det kom sig att jag fått så många nya följare det senaste dygnet. Tack för alla fina ord och ja jag kanske tar tag i den där bloggen någon dag (just nu bara under konstruktion för eventuellt framtida bruk). Det är bra att få en spark i baken! Kram

    • Kul att du gillade. Och tack själv för ljuvlig inspiration! Ja hurra! Hoppas, hoppas du startar bloggen på riktigt. Kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar