Annons
Annons

Fallande flora av Jonna Fransson

Jag har ju skrivit om illustratören Jonna Fransson både en och två gånger och jag har också flera av hennes alster hemma. Och älskar dem. Nu upptäckte jag (tipstack till

Annons

Mokkasin) att hon har två helt nya prints uppe i sin shop. Och de är hur fantastiska som helst! Så klart.

jonna fransson fallande flora

De heter Fallande flora – syren och Fallande flora – pion.

 jonna fransson fallande flora syren

Magiskt.

jonna fransson fallande flora pion

Tror att det här är min favorit. Pionen. Ser hur den skulle passa så fint i vårt vardagsrum på pianot. Det får blir något att skriva upp på önskelistan när jag fyller år senare i höst.

Grymt jobbat Jonna!

P.s. Printsen finns också hos Mokkasin. D.s.

translation

I’ve written about the Swedish illustrator Jonna Fransson one or two times and I also have several of her creations at home. And love them. Now I discovered that she has two new prints up in her shop. And they are absolutely beautiful! I think the one with the peony is my favorite. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar