Annons
Annons

Ett vintagevackert hem av mig hos Tradera

Hurra! I dag lanseras äntligen jobbet som jag och Anna gjort för Tradera. Jag har stylat Annas vardagsrum med massvis av fina vintageprylar för att skapa ett vintagevackert hem. Jag älskar ju gamla prylar – som ni vet – och tycker att ett hem blir så mycket mer intressant och personligt om man blandar upp det med gamla skatter här och där.

Annons

Så därför var det här ett så himla roligt uppdrag.

Tradera-©-Anna--Malmberg-

Tycker också att det är lättare att tänka om och tänka nytt med gamla prylar. På något sätt går min kreativitet igång mer av det än av nyproducerat. Att t ex använda ett påslakan att sy om till kuddar eller att använda en glasburk eller emaljkanna till vas är typiska exempel på saker jag inte skulle gjort med nyproducerat men lätt kan göra med gammalt.

Tradera-©-Anna--Malmberg-

Och så är det ju det här med udda saker som är så fint. Som att blanda tallrikar i olika färger och mönster med varandra.

 Tradera-©-Anna--Malmberg-

Det roliga med just det här samarbetet är att ni som läser bloggen också kan vara med på ett hörn! Om ni taggar era egna hem (eller vintagefyndade prylar) med #traderafavorit instagram (@traderacom) – kanske det blir just er stil som kommer visas upp hos Tradera nästa gång. Så att ni också kan inspirera andra till att handla begagnat.

Tradera-©-Anna--Malmberg

Dessutom kommer flera av prylarna som jag valt ut – och som är med på bilderna att auktioneras ut! Bland annat superfina botaniska prints från början av 1900-talet som jag hittat, de blommiga tallrikarna (som jag fullkomligt älskar), en koffert och mycket mer. Utropspriset är – som vanligt hos Tradera1 krona.

Ganska så bra upplägg va? Hoppas ni gillar det!

Inne hos Tradera finns det fler bilder från jobbet och där hittar ni också alla mina auktioner.

translation

Hooray! Today the job me and Anna made for Tradera. I have styled Anna’s living room with lots of fine vintage gadgets to create a vintage beautiful home. I love the old stuff – as you know – and find that a home becomes so much more interesting and personally if you mix it up with old treasures here and there. So that’s why this job was so much fun to do.

You can read more about it on Tradera’s site and also see more of the pictures there. Also – if you live in Sweden – you will be able to buy some of the vintage stuff that I picked for the styling. I hope you like it!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (39)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar