Annons
Annons

Ett trendigt vintagehem i Berlin

Trendigt, somrigt och med en vintagekänsla är det här hemmet i Prentzlauer Berg i Berlin. Bilderna kommer från Fantastic Frank som ju startat filial i Berlin.

l2

Jag är speciellt förtjust i det underbara ljuset som verkar finnas i lägenheten.

Annons

Inte så konstigt med de där fönstren.

l6

Och så gillar jag de här textilierna i kombination med soffans blå färg. Den här blå nyansen alltså. Tror den måste få flytta in hos mig på ett eller annat sätt i höst.

l4

Ett tänkvärt – och väldigt passande för rummet – citat.

l5

l9

 l8

Och så ett drömmigt sovrum på det.

Hoppas ni har det fint i värmen förresten! Själv höll jag på att smälta bort i dag men jag klagar inte för det. Älskar det! Men tycker att det borde vara lag på att införa siesta och middag kl 21 på kvällen när det är så här varmt. Eller vad säger ni?

translation

A vintage home in Berlin via Fantastic Frank. I love the windows, the poster in the kitchen and the blue color on the sofa.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar