Annons
Annons

Ett tack #2.

Jag vill bara säga tack för alla era fina ord om vår lille Chaplin. Tack för alla snälla kommentarer, grattis och hurrarop här och på Instagram (@volanglinda). Det betyder massor.

Dagarna går så himla fort just nu och för varje dag blir jag ännu mer kär i honom. Visste inte att man kunde känna så här. Trodde liksom inte det fanns så starka känslor.

Annons

Igår var vi på premiärturen med vagnen och jag var helt svettig efteråt av nervositet, haha. Allting känns plötsligt så nytt, ovant och läskigt. Någon som känner igen sig?

Screen shot 2013-10-07 at 12.40.17 PM

I dag blir det besök av min bästa kompis som också fått barn nyss. Det blir fint det. Önskar er en bra början på veckan!

Förra gången jag skrev ett sånt här tackinlägg var förresten när jag berättat att jag var gravid.

Klicka på bilderna för att se källorna.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Frida

  OM jag känner igen mig! Den där första turen ut med vagnen var nervig. Kommer ihåg hur vi vid ett av de första tillfällena på egen hand kom till en trappa där man var tvungen att köra i en ramp, spår liksom och det var superläskigt. Nu nojar jag mer över rulltrappor eftersom vi hade en inte helt lyckad premiärtur där…:)

 • Linnéa Bergqvist

  😀 Jag kommer ihåg när vi skulle ta sonen till hörseltestet någon vecka efter födseln. Jag förstod inte hur vi skull lyckas komma i tid och var jättenervös haha! Men tur är det ju att man lär sig allt eftersom 🙂 Ta hand om er!

  //Linnéa

  http://www.thewildrose.se

 • Madeleine

  Hur kunde jag missa att du fått din son! (Har väl att göra att jag själv är fullt upptagen med en ettåring). Men jättestort grattis och många lyckönskningarna till den lilla familjen.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar