Annons
Annons

Ett snabbt hej

Tittar bara in här i all hast för att säga hej! Just nu har jag fullt upp med Vintagefabriken som slagit upp dörrarna för säsongen. Det är möhippor, kurser och en massa annat skoj som står på schemat och jag försöker jonglera vardagen med att göra det här som jag tycker är så himla kul.

Annons

Vi får se hur det går. Än så länge känns det bra men intensivt.

Ni missar väl förresten inte att man kan förbeställa underbara Frankie Daily Journal 2015 hos oss redan nu? Det är ju – utan underdrift – världens finaste  kalender och den brukar gå åt som smör i solsken just därför.

peace

I morgon ska jag däremot ta det lugnt. Det vankas ”Världens längsta bokbor” i stan och jag tänkte gå dit med min lilla familj. Kanske hinner vi med en fika också. Hoppas.

Önskar er finaste helgen!

translation

I just want to wish all a lovely weekend! Next week I’ll be a more frequent blogger – I promise you that.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar