Annons
Annons

ett skepp kommer lastat.

Ja men nästan i alla fall. Idag är det minsann jag som går och köper en gran. Hann aldrig i helgen och har grämt mig varje dag. Alla dekorationerna ligger framme, julgransmattan är på plats och en ny julgransfot inhandlad så det är bara trädet som fattas.

Annons

Today I’m going out to buy a Christmas tree. I’ve been longing so, it will be lovely.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Melinda

    Hej! Jag vill bara säga att jag tycker din blogg är underbar och inspirerande. Jag har precis hittat hit och läste lite gamla inlägg och såg stt du kunde fixa en inbjudan till pinterest. Är det fortfarande möjligt?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar