Annons
Annons

Ett pastellkök som hämtat ur ett dockhus.

Via bloggen Beautiful Interiors upptäckte jag det här spännande köket. Och även om jag spontant gillar det blir jag inte riktigt klok på om det är ett kök på riktigt eller inte. Det känns liksom som något hämtat ur ett dockhus. Eller en katalog för Muuto. Eller hur?

kök1

kök3

kök2

I vilket fall så gillar jag färgerna massor. Och även det superfina hyllsystemet de använt sig av istället för traditionella köksluckor. Fin köksinspiration hursom.

Annons

kök4

kök6

kök5

Bilder via Beautiful Interiors.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar