Annons
Annons

Ett litet tips

I morgon kommer det hända spännande saker hos Tradera. Då publiceras nämligen jobbet som jag och Anna Malmberg gjorde ihop för dem om ni minns? Dessutom kommer publiceringen av jobbet komma med en stor bonus – som jag tror att ni kommer gillar.

Annons

Så ett tips för att inte missa det – och mycket mer så klart – är att signa upp sig på deras nyhetsbrev som kommer ut någon gång i månaden (man måste vara medlem för att få det). Tycker alltid att man får så fin inspiration där!

Dagens tips helt enkelt!

anna malmberg

Så här såg det för övrigt ut bakom kulisserna när jag och Anna plåtade jobbet. Hennes urgulliga – och sjukt roliga – son Sonny Lou var med på ett hörn och hjälpte till med att äta upp rekvisitan och möblera om lite.

Bilder av Anna Malmberg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar