Annons
Annons

Ett kök med mosaik och rosa nejlikor.

Via Maria på Riazzoli, som jag även följer på Pinterest, hittade jag det här superfina köket. Det är Expressen Leva & Bo som gjort reportaget där man använt sig av färgad mosaik för att bryta av det vita som dominerar den övriga inredningen.

Annons

Tjusigt tycker jag.


This kitchen, which I found via Pinterest, is so pretty. I love how the red mosaic creates a contrast to the rest of the decoration.

Fotografier av Patrick Miller för Leva & Bo/Pictures by Patrick Miller for Leva & Bo.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar